Tider och priser

Min mottagning finns på Kyrkogatan 19 i centrala Lund. Bor du i en annan del av landet och inte har möjlighet att komma hit, möts vi i stället över telefon eller Skype.

Alla priser nedan är inklusive moms för privatpersoner och exklusive moms för företag.

 

Samtalsterapi | Coaching 

Introduktionsmöte Lund (50 min): 500 kr
Introduktionsmöte Skype/tel (50 min): 400 kr
Introduktionsmöte Skype/tel (30 min): 250 kr

Session Lund/Skype/tel (50 min): 800 kr
Paketpris tre sessioner: 2 250 kr
Paketpris fem sessioner: 3 600 kr
Paketpris tio sessioner: 6 800 kr

Boka tid
Boka tid genom att mejla eller ringa mig.


Introduktionsmötet är ett första orienterande möte för att du ska få möjlighet att känna om samtalsterapi eller coaching är något för dig. Jag erbjuder paketpriser vid köp av flera sessioner. De betalas vid ett och samma tillfälle och kan utnyttjas under ett års tid.

Utöver samtalet kan en session innehålla verktyg som avslappnings- och mindfulnessövningar, guidade meditationer, träning på att uttrycka dina tankar och känslor, Energy flow breathing (en andningsterapi för att nå undanträngda känslor) och regressionsterapi (en symboliseringsmetod som hjälper dig att möta minnen och känslor som finns lagrade i ditt undermedvetna). Hur sessionerna är utformade beror helt på var du befinner dig och vad du känner att du behöver.

 

Kostrådgivning

Kostrådgivning sker på min mottagning i Lund eller över telefon/Skype.
OBS: KONTAKTA MIG VIA MEJL ELLER TELEFON FÖR ATT BOKA TID.

Enstaka konsultation (50 minuter): 800 kr
Vi går igenom hur din livssituation och dina nuvarande kostvanor ser ut och tittar på vilka förändringar du vill göra för att förbättra din mentala och/eller fysiska hälsa. Du får tips och råd om sundare vanor utifrån dina behov och önskemål. Alternativt kan vi titta på bakomliggande orsaker till negativa mönster, tankar och känslor som du vill bryta, för att öka din medvetenhet och därmed skapa bra förutsättningar för din fortsatta väg framåt.

Kostanalys (50 minuter): 1 400 kr
Vill du blir mer medveten om vad du äter och hur balansen mellan olika näringsämnen ser ut? Under en veckas tid dokumenterar du i en kostdagbok allt du äter och dricker. Därefter gör jag en analys med hjälp av ett kostregistreringsprogram. När vi träffas går vi igenom resultatet; ditt kaloriintag, fördelningen mellan fett, protein och kolhydrater samt ditt vitamin- och mineralintag. Utifrån dina behov och önskemål får du tips och råd om vad du skulle kunna förändra för att må bättre.

Kom igång-paket (3 x 50 min, inklusive kostanalys): 2 700 kr
– Träff 1: Vi går igenom dina nuvarande vanor och tittar på vad det är du vill förändra. Vi skissar tillsammans fram en konkret bild av dina mål och förväntningar. Efter vårt möte registrerar du i en kostdagbok allt du äter och dricker under en veckas tid.
– Träff 2: Vi går igenom resultatet av kostanalysen och du får tips och idéer på vad du skulle kunna förändra för att öka ditt välmående.
– Träff 3: Vi tittar på hur det har gått, vilka eventuella motstånd som dykt upp och hur du kan hantera dessa. Vi gör också en planering framåt när det gäller din kost och ev. dina motionsvanor.

Uppföljningssamtal (30 min): 500 kr
Kortare träffar för dig som genomgått kom igång-paketet och känner att du vill ha fortsatt stöd och vägledning.

 

Betalning

Sker med kort via mitt bokningssystem online, kontant på plats eller mot faktura (betalningsvillkor 10 dagar).

Friskvårdsbidrag?

Har du friskvårdsbidrag hos din arbetsgivare kan du använda det. Samtalsterapi, stresshantering, mindfulness, meditation och kostrådgivning ingår i Skatteverkets begrepp ”motion och annan friskvård” och uppfyller villkoren för skattefrihet och avdragsgillhet.
Jag tar emot betalningar med  Actiway

Avbokning

Om du får förhinder och måste avboka vill jag att du meddelar det minst 24 timmar innan vårt möte. I annat fall debiteras du för den bokade tiden. Förhinder meddelas på telefon 0709-404192.

Bästa hälsningar,

Charlotte Pehrson
Samtalsterapeut och kostrådgivare
0709-404192
info@spirautveckling.se

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

captcha