Samtalsterapi

Samtalsterapi och regressionsterapi, Spira utveckling

Att gå i terapi är modigt – och sunt

Det är ett sätt att ta sina känslor på allvar, att lyssna på den inre röst som kanske under lång tid ihärdigt försökt få din uppmärksamhet. Det kan vara ett stort steg att öppna sitt hjärta för en främmande människa, att blotta sig själv, sina rädslor och sina förhoppningar. Samtidigt är det kanske just då vi kan göra det. I mötet med någon som inte har förutfattade meningar om oss och som inte dömer.

 

Samtalsterapi i Lund och över telefon/Skype

Jag har min mottagning i Lund, men möter klienter från hela landet; Umeå, Stockholm, Göteborg, Malmö. Har du inte möjlighet att ta dig hit, möts vi i stället över telefon eller Skype. Här kan du läsa några av mina klienters ord om mig, som de vänligt låtit mig publicera.

 

Första samtalet till halva priset

Jag har förmånligt pris på första samtalet, så att du ska få möjlighet att känna om samtalsterapi är något för dig och om kontakten med mig känns bra. Vill du mötas över telefon eller Skype får du första samtalet till halva priset. Jag erbjuder också paketpriser vid köp av flera sessioner. De betalas vid ett och samma tillfälle och kan utnyttjas under ett års tid.

Pris för dig som är ny kund:
Online/tel, 30 min: 250 kr (ord. 500 kr)
Online/tel, 50 min: 400 kr (ord. 800 kr)
Mottagning Lund, 50 min: 500 kr (ord. 800 kr)

Boka tid genom att mejla eller ringa mig.

 

Varför terapi?

Vi kan alla under olika perioder i livet känna oro, tomhet, sorg och längtan efter förändring. Ibland känner man sig fast i negativa beteendemönster, tankar och känslor som man inte vet hur man ska bryta sig loss från. Jag lever i övertygelsen att varje människa bär på sina egna svar och har en enorm potential att skapa det liv hon vill. Men ibland kan det vara svårt att komma vidare på egen hand. Samtalsterapi kan vara ett sätt att återfinna den inre styrkan, att få klarhet, balans och hitta ny livsglädje.

 

Dina behov är alltid i fokus

I samtalet utgår vi från var du befinner dig just nu; hur du har det i dag, hur det ser ut runtomkring dig och hur du vill ha det i framtiden. Min utgångspunkt att vi alla påverkas av händelser och relationer här och nu men också från tidigare i livet. Utöver samtalsterapi kan en session innehålla verktyg som avslappningsövningar, guidade meditationer och träning på att uttrycka dina tankar och känslor. Hur sessionerna är utformade beror helt på var du befinner dig och vad du känner att du behöver. Dina behov är alltid i fokus. Jag arbetar också med regressionsterapi (en symboliseringsmetod för att möta grundorsaken bakom oönskade beteendemönster), mindfulness och Energy flow breathing (en andningsterapi för att nå undanträngda känslor) – både som verktyg inom samtalsterapin och individuellt.

 

Meningsfullhet och syfte viktigt

Jag arbetar utifrån ett holistiskt och existentiellt synsätt, där kropp, själ, tankar och känslor hänger ihop. Medvetenhet om varför saker och ting sker är lika viktigt för att må bra som att känna meningsfullhet och syfte i tillvaron. I samtalsterapin bearbetas tankar och känslor, med målet att du ska upptäcka din egen kraft, hitta nya sätt att förhålla dig till det som sker i ditt liv och bli mer lyhörd inför vad du behöver och känner.

Varmt välkommen att ringa eller mejla om du har frågor om du vill boka tid.

Boka tid

Charlotte Pehrson
Samtalsterapeut och kostrådgivare
0709-404192
info@spirautveckling.se

>>Här kan du läsa några av mina klienters ord om mig
>>Klicka här för mer information om upplägg samt priser
>>Klicka här för att läsa mer om mig
>>Här hittar du smarta recept för mental och fysisk hälsa
>>Ett urval av artiklar jag skrivit inom hälsa/terapi/personlig utveckling
>>Prenumerera på mitt nyhetsbrev
>>Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Skräddarsytt upplägg

Utöver samtalet kan terapin innehålla mindfulness, regressionsterapi och avslappningsövningar. Hur sessionerna utformas beror helt på vad du känner att du behöver. Vill du kombinera samtalsterapi med kostrådgivning tar vi tillsammans fram ett upplägg som passar dig.

Samtal via Skype

Har du inte möjlighet att komma till min mottagning på Hälsans Hus i Lund erbjuder jag samtal via telefon eller Skype. ERBJUDANDE: Första samtalet till halva priset.

SER-terapeut

Jag är utbildad samtalsterapeut och regressionsterapeut vid Akademin för SER-terapi i Helsingborg. SER-terapi står för: - Samtalsterapi - Energy flow breathing - Regressionsterapi Läs mer om mig här Klicka här för priser