Coaching

coachingCoaching för förändring

Längtar du efter förändring? Vet du inte åt vilket håll du ska gå? Känner du dig fast i mönster, tankar eller vanor som håller dig tillbaka? Jag lever i övertygelsen att varje människa bär på sina egna svar och har en enorm potential att skapa det liv hon vill. Men ibland kan det vara svårt att komma vidare på egen hand. Coaching kan vara ett effektivt sätt att sätt att hitta vägen framåt, både i det stora och i lilla.

 

Coaching online och över telefon

Jag har min mottagning i Lund, men möter klienter från hela landet; Umeå, Stockholm, Göteborg, Malmö. Har du inte möjlighet att ta dig hit, möts vi i stället över telefon eller online via Skype. Här kan du läsa några av mina klienters ord om mig, som de vänligt låtit mig publicera.

 

Första samtalet till halva priset

Jag har förmånligt pris på första coachingtillfället, så att du ska få möjlighet att känna om coaching är något för dig och om kontakten med mig känns bra. Vill du mötas över telefon eller Skype får du första tillfället till halva priset. Jag erbjuder också paketpriser vid köp av flera coachingsessioner. De betalas vid ett och samma tillfälle och kan utnyttjas under ett års tid.

Pris för dig som är ny kund:
Online/tel, 30 min: 250 kr (ord. 500 kr)
Online/tel, 50 min: 400 kr (ord. 800 kr)
Mottagning Lund, 50 min: 500 kr (ord. 800 kr)

Boka tid genom att mejla eller ringa mig.

 

Röster från klienter

När jag träffade Charlotte första gången var jag så nedstämd och vilse att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Efter några samtal kändes det redan bättre. Jag kände att någon förstod mig och jag fick lättare fokus på mina bra sidor och kunde ta mitt liv vidare därifrån. Med tydliga mål för varje vecka och en lista över saker jag praktiskt kunde ta mig till, löste vi ”mitt liv” så bra att jag nu lever min dröm. Jag bor i mina drömmars stad och har ansökt och fått heltidsjobb. Charlotte har hjälpt mig genom en väldigt tuff period i mitt liv och för det är jag evigt tacksam, tack!
/Robin, 35

 

Vad innebär coaching?

Tillsammans går vi igenom och kartlägger din nuvarande situation och sätter upp klara och tydliga mål och delmål. Mellan träffarna arbetar du med olika ”hemuppgifter”, som vi kommer fram till tillsammans, för att ta dig närmare ditt mål. Behöver du stöttning mellan våra samtal hittar vi ett upplägg för det.

 

Du är experten på ditt liv

Bakom tankarnas surr, eller bakom den ”prägling” och de tankemönster vi fått med oss från uppväxten eller olika erfarenheter, finns en enorm visdom – hos oss alla. Det gäller bara att få fram den. Många års erfarenhet som både samtalsterapeut och journalist/intervjuare, har gett mig en stor förmåga att nå in till ”kärnan” av ett problem. Eftersom du är experten på ditt eget liv, ställer jag frågor som hjälper dig att finna de svar, insikter och lösningar som du behöver. Jag arbetar också med olika verktyg, såsom mindfulness, visualiseringar och affirmationer för att minska stress och skapa utrymme för hållbar förändring.

Varmt välkommen att ringa eller mejla om du har frågor. Du kan boka tid genom att klicka här.

Boka tid

Charlotte Pehrson
Samtalsterapeut och kostrådgivare
0709-404192
info@spirautveckling.se

>>Klicka här för mer information om upplägg samt priser
>>Här kan du läsa några av mina klienters ord om mig
>>Klicka här för att läsa mer om mig
>>Prenumerera på mitt nyhetsbrev
>>Här hittar du smarta recept för mental och fysisk hälsa
>>Följ mig gärna på Facebook och Instagram

 

Skräddarsytt upplägg

Utöver samtalet kan coachingen innehålla hemuppgifter, mindfulness- och avslappningsövningar och andra verktyg för att öka din potential. Hur sessionerna utformas beror helt på vad du känner att du behöver. Vill du kombinera coaching med samtalsterapi och/eller kostrådgivning tar vi tillsammans fram ett upplägg som passar dig.

Samtal via Skype

Har du inte möjlighet att komma till min mottagning på Hälsans Hus i Lund erbjuder jag samtal via telefon eller Skype. ERBJUDANDE: Första samtalet till halva priset.

SER-terapeut

Jag är utbildad samtalsterapeut och regressionsterapeut vid Akademin för SER-terapi i Helsingborg. SER-terapi står för: - Samtalsterapi - Energy flow breathing - Regressionsterapi Läs mer om mig här Klicka här för priser