Blogg

22
maj
Terapi och coaching över telefon/Skype

av Charlotte Pehrson 22 maj 2017

terapi och coaching via telefon skypeVälkommen att boka tid för terapi eller coaching via telefon eller Skype. Första samtalet till halva priset.

Att lyssna på sin inre röst är viktigt, och att söka stöd och hjälp när man känner att man behöver det är modigt och sunt. Jag har min mottagning i Lund, men har också samtal via telefon eller Skype för dig som inte kan eller vill ta dig hit. Första samtalet erbjuder jag till halva priset. Boka tid här eller genom att mejla mig på info@spirautveckling.se.

Du har en enorm potential

Jag är övertygad om att varje människa bär  på sina egna svar och har en enorm potential att skapa det liv hon vill. Men ibland kan det vara svårt att komma vidare på egen hand. Ibland känner man sig fast i negativa beteendemönster, tankar och känslor som man inte vet hur man ska bryta sig loss från. Jag erbjuder både terapeutiska samtal och coaching för att hjälpa dig att nå dina mål och leva i din fulla potential.
Läs mer om COCHING
Läs mer om SAMTALSTERAPI

Röster från mina klienter

Coaching
När jag träffade Charlotte första gången var jag så nedstämd och vilse att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Efter några samtal kändes det redan bättre. Jag kände att någon förstod mig och jag fick lättare fokus på mina bra sidor och kunde ta mitt liv vidare därifrån. Med tydliga mål för varje vecka och en lista över saker jag praktiskt kunde ta mig till, löste vi ”mitt liv” så bra att jag nu lever min dröm. Jag bor i mina drömmars stad och har ansökt och fått heltidsjobb. Charlotte har hjälpt mig genom en väldigt tuff period i mitt liv och för det är jag evigt tacksam, tack!
/Robin, 35

Samtalsterapi
Ganska snabbt i terapin började jag känna en inre ro och frid. För första gången i mitt liv känner jag mig lycklig och tillfreds, jag får nästan knipa mig i armen ibland: får jag lov att må så här bra? Charlotte är en fantastisk mentor och terapeut och hennes intresse för människor gör att man känner sig sedd. Hon är rak och tydlig, bra på att iaktta och ge återkoppling samt på att göra klockrena analyser. Jag har en känsla av energi inom mig och en vilja att möta livet i stället för att gömma mig. Livet är fullt av möjligheter och jag känner mig nyfiken på att se vad det har att ge.
/Jennie Johansson, 42

Under fliken ”Röster om mig” kan du läsa vad fler klienter säger.

Boka tid

Varmt välkommen att ringa mig på 0709-404192 eller mejla på info@spirautveckling.se om du har frågor eller vill boka in ett första samtal!

Charlotte Pehrson
Samtalsterapeut och kostrådgivare
0709-404192
info@spirautveckling.se
www.facebook.com/spirautveckling
instagram.com/spirautveckling.se

Prenumera på mitt nyhetsbrev 

CharlotteCharlotte Pehrson, terapeut och kost­rådgivare. Jag lever i övertygelsen att varje människa har en enorm potential att skapa det liv hon vill.
SökPrenumerera på mitt nyhetsbrev