Blogg

29
sep
Fina höstpriser hela oktober

av Charlotte Pehrson 29 september 2016

Välkommen att utvecklas i höst. Hösterbjudande på samtalsterapi, kostrådgivning och energibalansering/healing.
Höstlöven har börjat falla, vilket alltid ger mig en känsla av nystart och nya möjligheter. För mig symboliserar hösten värme, lugn, klarseende och en tid att ta tag i sådant som legat och grott inombords. Borta är det hektiska tempot. I stället kommer träden, löven, kastanjer, friska höstvindar och stilla höstregn fram. Och med det en kontakt med det som är, inuti.

I samband med att jag lanserar denna nya hemsida, erbjuder jag fina höstpriser på mina tjänster. Under hela oktober månad får du -30 % på ordinarie pris på kostrådgivning och energibalansering.

Det här fotot på ett träd och de vackra höstlöven tog jag under ett besök i Vadstena. Jag har alltid tyckt mycket om träd – och därför var det självklart att ett träd också skulle finnas med på den här hemsidan (gjord av den begåvade Malin Wikegård).

För mig står träd för livskraft, styrka och utveckling, och kontakt med både jorden och himlen. Jag tror att vi människor är som träd; ofantligt starka, fast vi kanske inte alltid upplever det så, och med enorma resurser och djup visdom som alltid finns där, bakom tankarna och vardagens surr.

Jag är övertygad om att varje människa bär på sina egna svar och har en enorm potential att skapa det liv hon vill. Men ibland kan det vara svårt att komma vidare på egen hand.

Varmt välkommen att ringa eller mejla om du vill veta mer eller boka in ett första möte.

Jag önskar dig en underbar höst med mycket väder och vackra färger!

Charlotte Pehrson

 

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CharlotteCharlotte Pehrson, terapeut och kost­rådgivare. Jag lever i övertygelsen att varje människa har en enorm potential att skapa det liv hon vill.
SökPrenumerera på mitt nyhetsbrev